logo mob crni

logo crni
logo crni
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Online kupnja ulaznica / Pravila i uvjeti

UVJETI KUPOVINE
Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Javna ustanova Pula Film Festival, OIB 12904220272, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jednu ulaznicu. Kupnjom ulaznica Kupac prihvaća ova Pravila i uvjete poslovanja. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo vas da ne koristite dalje ovu uslugu.

Online prodaja ulaznica odnosi se na redovne ulaznice po cijeni od 25,00 kn po izabranoj večeri te komplete ulaznica po cijeni od 150,00 kn za sve večeri Festivala (program u Areni). Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

POSTUPAK
Kupnja ulaznice vrši se odabirom željenog naslova te njegove satnice ili odabirom dana u kalendaru, izravno iz izbornika PROGRAM ili direktno putem ONLINE ULAZNICE.

Nakon izbora željenog filma i termina:
- odaberite broj ulaznica
- odaberite vrstu plaćanja
- registrirajte se ili se prijavite
- provjerite točnost podataka prije potvrde kupnje te izvršite plaćanje

Postupak kupovine je u sustavu ograničen na 30 minuta. Vrijeme možete provjeriti u gornjem desnom kutu. Ukoliko niste dobili potvrdu za ispis ili niste dobili e-mail s potvrdom kupovine ulaznica – transakcija nije obavljena i ulaznice nisu kupljene!

REGISTRACIJA
Kupac mora biti registriran kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da unese osobne e-mail adresu i lozinku.

PLAĆANJE
Online plaćanje moguće je izvršiti putem debitnih i kreditnih kartica (American Express®, MasterCard®, Visa, Diners, Maestro). Jednom potvrđena i kupljena ulaznica više se ne može opozvati i poništiti.

UVJETI DOSTAVE/ISPORUKE ULAZNICA
U završnom postupku kupovine online ulaznica na vašem sučelju prikazat će se potvrda o kupnji (ulaznica) sa svim potrebnim podacima (QR kod, datum predstave, cijena, broj ulaznice). Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti ispisanu ulaznicu ili QR kod putem pametnog telefona. Ulaznica će biti poslana i na vašu e-mail adresu koju ste upisali tijekom registracije, a uvijek se nalazi i na vašem računu na poveznici 'Moj račun'.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

PROMJENE, PREKID ILI OTKAZIVANJE PROGRAMA
Pula Film Festival zadržava pravo izmjene programa. Pula Film Festival ne obvezuje se na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed vremenskih nepogoda ili izvanrednih okolnosti.

ZAMJENE I REKLAMACIJE
Prije nego što kupovinu konačno potvrdite provjerite sve podatke o željenom filmu, terminu i vremenu projekcije jer naknadne reklamacije ne uvažavamo. Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava nije moguće ostvariti.

OSOBNI PODACI
Zaštita privatnosti opisuje kako Pula Film Festival postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Pula Film Festival sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. Pula Film Festival se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Pula Film Festival će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE PRAVILA I UVJETA ONLINE KUPOVINE
Pula Film Festival zadržava pravo mijenjati i ažurirati ova Pravila i uvjete online kupovine. Svaka izmjena biti će objavljena na stranicama naše internet trgovine.

PODNOŠENJE PRIGOVORA
Pisani prigovor možete osobno predati u poslovnim objektima Pula Film Festivala ili poslati:
- poštom na adresu: Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula
- putem faksa na broj: 052 393 320
- elektroničkom poštom na e-mail: info@pulafilmfestival.hr
Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

PULA FILM FESTIVAL

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus