logo mob crni

logo crni
logo crni
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Koncerti

innancaclanak

DJ INNACA
Subota, 15. srpnja u 23:30 I Circolo

Iskren Jovandić, jedan je od predvodnika mlađe pulske scene. Član je dobro poznatog domaćeg kolektiva "Music After Dinner" koji uspješno organizira događaje na lokalnom području. Voditelj je Mad Podcast serijala na Radio Maestralu gdje se predstavljaju uglavnom domaći umjetnici kao i strana imena. Innaca temelji svoj zvuk na houseu, uz i disco i funk zvuk.


PAVELCLANAK

PAVEL
Nedjelja, 16. srpnja u 23,30 I Circolo

Pavel je nastao 2007. godine, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez. Drugi album grupe „Od prve zvijezde ravno“ dobio je 5 nominacija za diskografsku nagradu „Porin“, uključujući i nominaciju u kategoriji „Pjesma godine“ za singl „Zbog tebe“. 2013. godine Pavel predstavlja pjesmu „Čuvaj me“, koja je osvojila nagradu Porin 2014. za „Najbolji aranžman“. Čuvaj me je osvojila nagradu i kao najemitiranija pjesma Zagrebačkog festivala 2014. godine. Uz Aljošu Šerića, bend čine Antonia Matković Šerić (vokal), Jurica Hotko (klavir, klavijature), Saša Jungić (gitara), Jakov Kolega (bas gitara), Dean Melki (violina), Jerko Jurin (bubanj) i Stipe B. Mađor (truba).


ABOPCLANAK

ABOP
Ponedjeljak, 17. srpnja u 23,30 I Circolo

ABOP (After je bolji od partyja), naš najistaknutiji audio-vizualni bend, sačinjen je redom od vrhunskih glazbenika koji su sami sebe „posudili“ iz poznatijih domaćih bendova kao što su Elemental, Pips, Chips & Videoclips, Kries, Mayales, Sinestet ili pak Pridjevi. Ukupno ih je šest, i to Erol (bass), John (bubanj), Levi (bubanj), Božanski (sampleovi, synth), Tourett (synth) i Lo Peaks (miks pult). Glazba ABOP-a je intenzivna, plesna, ritmična, u dobroj mjeri psihodelična, s puno groovea te nadasve moćna. Bez vokala, uspješno plove electro, funk, disco, kraut i techno (pod)žanrovima.


DJMARINOCLANAK
 
DJ MARINO (Metamusic, Pula)
Utorak, 18. srpnja u 23,30 I Circolo

DJ Marino glazbeni je producent, DJ i jedan od pionira elektronske i klupske scene još od sredine devedesetih. U posljednje vrijeme producira i objavljuje glazbu koja spaja elektroniku s etno-glazbom. Za ovu priliku pripremio je set  u kojem kombinira soul i funk s raznim oblicima novih elektro-žanrova.

SARARENAR

SARA RENAR
Srijeda, 19. srpnja u 23,30 I Circolo

Sara Renar (kant)autorica je iz Zagreba. Svojom glazbom sve više izlazi van uobičajenog "djevojka s gitarom" formata te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju. Njene pjesme doživjele su aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, brojne elektronske remixeve te čak i jazza. Godine 2014. nominirana je za Porina u kategoriji novog izvođača godine.


PIPSICLANAK

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS
Četvrtak, 20, srpnja u 23,30 I Circolo

Pips, Chips & Videoclips jedinstvena su pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni – pravi su primjer modernog pop sastava. Velika karijera ovog benda mogla se naslutiti već po prvom pojavljivanju u javnosti, 1992., kada je njihov nastupni singl, navijačka himna Dinamo ja volim, srušio sve rekorde slušanosti i postao neprikosnoveni hit godine. Treći album Fred Astaire, sniman u proljeće 1997. osvaja četiri novinarske rock nagrade Crni mačak i dva Porina – za album godine te za najbolju vokalnu suradnju. 1999. godine njihov četvrti album Bog s lakoćom osvaja dva Porina i četiri Crna mačka. Za njihov posljednji album Walt, posvećen legendarnom autoru crtića, najbolja preporuka bila je kritika u kojoj je zaključeno da je riječ o najboljem albumu na ovim prostorima još od Odbrane i poslednjih dana Idola.


BANGBANGCLANAK2

BANG BANG
Petak, 21. srpnja u 23,30 I Circolo

Zagrebački pop-rock bend Bang Bang službeno se okupio u jesen 2012. godine. Svojim drugim singlom „Bez obzira na sve” dolaze na #27 službene nacionalne ljestvice HRTop40. Iza toga uslijedili su singlovi „Vozi me” i „Nešto me pogodilo”, s kojim bend osvaja radio postaje. U siječnju 2015. godine Bang Bang predstavlja svoj peti singl „Imam”, a zatim osvaja nagradu Porin u kategoriji „Najbolji novi izvođač“ te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu „Music pub Zlatka Turkalja” za najbolji album 2015. godine.


banner final

DISCO NIGHT POWERED BY TV ISTRA
Subota, 22. 7. u 22,30 I Circolo

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus