logo mob crni

logo crni
logo crni
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Press centar

Press centar nalazi se u predvorju Kina Valli, Giardini 1.

Press centar radit će svakoga dana od 9 do 21 sat, počevši od 15. srpnja, pa sve do 22. srpnja.

Press centar je zadužen za pružanje informacija, naknadne zahtjeve za akreditacije, listu gostiju, posredovanje za intervjue te dogovaranja posebnih projekcija za medije u video baru.*

*Organizator zadržava pravo izmjene rasporeda press projekcija i konferencija za novinare, kao i ostalog press materijala.

 

PRESS PROJEKCIJE, PRESS KONFERENCIJE I FESTIVALSKI OTOK

Projekcije filmova za medije održavat će se u Kinu Valli, Giardini 1. Konferencije za medije održavat će se svakoga dana na Festivalskom otoku ispred Kina Valli, Giardini 1.

Raspored održavanja projekcija i konferencija može se dobiti u Press centru, a dostupan je i ovdje.

VIDEO BAR I POSUDBA RAČUNALA    

Video bar s filmovima iz programa Festivala bit će dostupan svakog festivalskog dana od 10 do 19 sati na prvom katu Zajednice Talijana Circolo, a popis filmova koje možete pogledati u Video baru bit će dostupan u Press centru.

U Press centru će biti moguće posuditi prijenosno računalo, uz vremensko ograničenje od 90 minuta.

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije mogu se podići svakoga dana od četvrtka, 13. srpnja, u Festivalskom centru, u Zajednici Talijana Circolo, Carrarina 1.

Radno vrijeme Festivalskog centra u danima prije početka festivala je od 9 do 20 sati, a za vrijeme trajanja festivala od 9 do 21 sat. Rok za akreditiranje je zaključen. Svi dodatni zahtjevi za akreditiranje moći će se preuzeti i ispuniti u Press centru te predati u Festivalskom centru, djelatnicima Odjela za akreditiranje. Podnošenje zahtjeva za akreditiranje ne garantira odobrenje akreditacije.


ZAHTJEVI ZA INTERVJU

Zahtjev za intervju može se dobiti u Press centru. Zahtjev za intervju molimo čitko ispuniti i predati djelatnicima Press centra. Nakon obrade zahtjeva, a u roku od najviše 24 sata od njegovog podnošenja, ured za Odnose s javnošću će kontaktirati podnositelja. Molimo da se ugovoreni intervjui ne otkazuju, no ako je takvo što neizbježno, dužni ste kontaktirati ured za Odnose s javnošću barem 3 sata prije početka već ugovorenog intervjua.
Službeni prostor za intervjuiranje jest foaje Kina Valli, Giardini 1.

Kontakti djelatnika ureda za Odnose s javnošću nalaze se na dnu Uputa za medije te na web stranici Pulskog filmskog festivala.

VAŽNO! VREMENSKI EMBARGO!
Molimo sve novinare koji filmove iz Hrvatskog programa gledaju na jutarnjim projekcijama za medije da svoje kritike NE objavljuju prije početka večernje projekcije filma u Areni.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus