logo mob crni

logo crni
logo crni
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Ocjenjivački sud

MEDUNARODNIZIRI

Ocjenjivački sud međunarodnog programa:

Jasna Ornela Bery je glumica. Studirala je na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Odigrala je preko stotinu uloga u brojnim kazališnim predstavama, u trideset i dva filma i šesnaest serija. Važnija glumačka ostvarenja na filmu: Grbavica, Snijeg, Djeca, U zemlji krvi i meda, Je li jasno prijatelju, Tu itd.

Igor Saračević (1965) diplomirao je montažu na Akademiji u Zagrebu. Filmskom kritikom počeo se baviti 1988. godine u časopisu Kinoteka. Niz godina surađuje s Globusom, Nacionalom i Elle te T-portalom, a objavljivao je i u Hrvatskom filmskom ljetopisu. Dobitnik je Nagrade Vladimir Vuković 2001. godine.

Jelka Stergel diplomirala je komparativnu književnost i sociologiju. Godine 1989. u Cankarjevu domu ustanovila je prvu slovensku filmsku distribuciju, a zatim i Ljubljana International Film Festival – LIFFe, koji je vodila 18 godina. Bila je članica žirija u Karlovym Varyma, Cannesu (Quinzaine des réalisateurs), Trstu itd. Potpredsjednica je programskog savjeta Televizije Slovenija, predstavnica Slovenije u Eurimagesu i voditeljica međunarodnih odnosa Slovenskog filmskog centra.


Žiri mladih filmofila 64. Pule

Međunarodni program

Petra Galović (1996.), studentica
Enid Vidaček (1993.), studentica
Lucija Majnarić (1998.), učenica

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus