logo mob crni

logo crni
logo crni
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 

Predavanje Jelke Stergel

Uloga međunarodne suradnja i festivala u promociji i distribuciji filma

Predavačica: Jelka Stergel, šefica međunarodnih odnosa i direktorica Festivala slovenskog filma

Jedno od vrlo važnih pitanja kada govorimo o plasmanu audovizualnih projekata je međunarodni aspekt promocije te osobito njegov festivalski život. Zbog svih specifičnosti u kojima se danas nalazi audiovizualno tržište na području naše regije i Europe, važno je osmisliti pametne strategije međunarodne promocije i festivalske distribucije, ali i promisliti društvene, ekonomske i vremenske komponente koji utječu na navedeno.
Pitanje međunarodne suradnje vrlo je važno, kako u aspektu pretprodukcije i produkcije, tako i tijekom postprodukcije, kada su za život filma nakon premijere upravo razvijeni međunarodni odnosi (ko)producenata ključ uspješnije recepcije audiovizualnih projekata kod publike.
Pulski filmski festival ugostit će Jelku Stergel, šeficu međunarodnih odnosa i direktoricu Festivala slovenskog filma, koja će na temelju dugogodišnjeg iskustva i vlastite ekspertize podijeliti razmišljanja i savjete kada je riječ o ulozi međunarodne suradnje i festivala u promociji i distribuciji nezavisnog europskog filma.

NAPOMENA: Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku.

Online tickets

Predavanje Jelke Stergel

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 
image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus